dinsdag 21 januari 2014
Techniek op mijn bord !
20:08
|
Nadat juf ons de werking van een aardappelmesje, mandoline, roerzeef, oven en frituurketel had uitgelegd gingen we vandaag zelf aan de slag. Wat stond er op het menu ? Als apero een sapje met chips (zelfgemaakt !), daarna een pompoensoepje, vervolgens konden we smullen van prei in hesp met puree en we sloten af met appelcake. Elk van ons kreeg een deel van het menu voor zijn rekening. We gedroegen ons als echte koks en stonden ook in voor de naverwerking ! Proficiat (b)engeltjes....
Labels:Vijfde leerjaar
JAARTHEMA 2022-2023
laureaatschool ‘Sport beweegt je school’
Verkeer op school
INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2023-2024
Inschrijvingen voor volgend schooljaar:
Kinderen van geboortejaar 2021 mogen inschrijven vanaf de eerste schooldag van september
Inschrijvingen vinden bij voorkeur plaats na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.
Inschrijvingen voor het schooljaar (2022-2023): graag na telefonische afspraak
SCHOOLINFO
DIGITALE NIEUWSBRIEF
Zoeken
Mogelijk gemaakt door Blogger.
BLOGARCHIEF
-
▼
2014
(184)
-
▼
januari
(14)
- Nieuwsbrief februari 2014
- Bezoek museum Peter Benoit
- Kijk, ik fiets!
- Sportkampen tijdens krokusvakantie
- Integratie 3de kleuter-1ste leerjaar "De gavers in...
- Mijn lieve knuffel
- Een kunstenaar op bezoek
- Proefjes met eieren
- Kerkbezoek 3e leerjaar
- Techniek op mijn bord !
- We bezoeken slagerij 'Dewa'
- Bezoek oma Andrea + volksspelen
- Toeka leest zijn nieuwjaarsbrief voor
- kangoeroes naarstig aan het werk
-
▼
januari
(14)