dinsdag 3 februari 2015
Techniek op mijn bord
20:11
|
Na een tweetal weken rond voeding gewerkt te hebben, gingen we zelf met onze recepten aan de slag. Per twee of drie kregen we een gerechtje om klaar te maken : een opgevulde champignon met kruidenkaas, een soepje, chocolademousse, sushi, chips, enz. Met de nodige apparaten en ingrediënten gingen we aan het werk. En daarna...proeven maar !
Labels:Vijfde leerjaar
JAARTHEMA 2022-2023
laureaatschool ‘Sport beweegt je school’
Verkeer op school
INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2023-2024
Inschrijvingen voor volgend schooljaar:
Kinderen van geboortejaar 2021 mogen inschrijven vanaf de eerste schooldag van september
Inschrijvingen vinden bij voorkeur plaats na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.
Inschrijvingen voor het schooljaar (2022-2023): graag na telefonische afspraak
SCHOOLINFO
DIGITALE NIEUWSBRIEF
Zoeken
Mogelijk gemaakt door Blogger.
BLOGARCHIEF
-
▼
2015
(193)
-
▼
februari
(22)
- Koffiestop
- Voelkunst met een Belgische twist
- PTI@work
- Nieuwsbrief maart 2015
- Bezoek aan het Guldensporencollege Harelbeke 1
- Wij hebben een pest aan pesten!
- Startmoment Broederlijk Delen
- Joepie, we vieren carnaval met de kleuters en de 1...
- Kerkbezoek derde leerjaar
- Carnaval
- Move tegen pesten
- Wero-thema 'Vrije tijd'
- Oudercomité
- Winterwandeling 8 februari 2015
- ruwbouw verdieping
- Ik zoek, ik zoek.....een keigoed boek !
- Kapster Katrien op bezoek
- Ruwbouw verdieping
- Lekker genieten met Toeka...
- Slaap zacht en droom lekker in de 2-3 kleuterklassen
- Techniek op mijn bord
- Nieuwsbrief februari 2015
-
▼
februari
(22)